Neem contact op voor een prijsopgave

Calamiteitentraining Ziekenhuizen

Inclusief:

Mobiele app

Te gebruiken op zowel iOS als Android

VR Brillen

4x Pico Neo 3 Pro met toegang tot VR Training

Beheeromgeving

Online beheeromgeving en een LMS-koppeling.

Tablet

Om mee te kunnen kijken gedurende de training.

De totaaloplossing voor het trainen in geval van calamiteiten

The Simulation Crew biedt een compleet nieuwe manier om medewerkers te trainen in het geval zich er een calamiteit voordoet. Deze training hebben wij in de praktijk ontwikkeld samen met de Sint Maartenskliniek.

 

Het eerste deel van de training bestaat uit een mobiele game, die door alle medewerkers van de organisatie gebruikt kan worden. De app is gekoppeld aan een beheeromgeving en LMS, zodat voortgang en resultaten inzichtelijk kunnen worden gemaakt. Binnen de mobiele game komt alle kennis naar voren die medewerkers nodig hebben in het geval van calamiteiten. Dat alles op een interactieve en speelse manier.

Medewerkers kunnen de mobiele app in hun eigen tempo doorlopen en afronden. Wanneer zij genoeg kennis hebben opgedaan, kunnen ze beginnen aan het praktische deel van de training. Dit vindt plaats in Virtual Reality, waar medewerkers overgaan tot handelen. Geen theoretische informatie meer, maar pure actie. Onder merkbare spanning en stress moeten medewerkers alles doen wat nodig is in het geval van een calamiteit. Ook de manier waarop er wordt gecommuniceerd is hierin cruciaal. Op die manier worden medewerkers echt getraind in wat zij moeten doen in het geval van calamiteiten. Ook de voortgang en resultaten van de VR training worden zichtbaar in de beheeromgeving en LMS.

 

Beide systemen kunnen zonder begeleiding worden gebruikt. Zowel het trainingselement als feedback zitten ingebouwd in de training. Medewerkers krijgen tips en de mogelijkheid om te training te herhalen, zodat ze door kunnen leren tot het gewenste niveau is behaald.

Ultieme vrijheid: vrije spraak en zelf handelen

Spanning en stress ervaren die zich voordoen bij calamiteiten

Procedure training inclusief ingebouwde feedback

Calamiteitentraining aanschaffen

Waarom zou je als ziekenhuis de Calamiteiten Training aan willen schaffen? Allereerst omdat de informatie beter binnenkomt en daardoor beter blijft hangen. Daarnaast is het een veel leukere en innovatievere manier om nieuwe kennis te vergaren. Geen lappen tekst, maar interactief bezig zijn met de stof. Bovendien sluit het veel beter aan bij de realiteit, omdat de situatie waarin je je bevind net echt is.
Interesse? We komen graag met je in contact!
Wanneer je de calamiteitentraining aanschaft, ontvang je van ons een kant- en klaar pakket waar je meteen mee aan de slag kunt. Dit pakket bestaat uit 4x VR brillen (Pico Neo 3 Pro) met toegang tot de Calamiteitentraining in VR, de Calamiteitentraining app (voor iOS en Android), beheeromgeving met LMS-koppeling en een tablet om mee te kunnen kijken gedurende een training. Benieuwd? Meld je aan voor een vrijblijvende demonstratiemiddag waarin we de Calamiteitentraining aan je laten zien. Heb je andere vragen over het product of interesse in een prijsopgave? Neem dan contact met ons op!

Implementatie

Om de Calamiteitentraining probleemloos te kunnen implementeren binnen een ziekenhuis of afdeling, kijken we graag met je mee. We plannen een installatieworkshop , waarin we samen de beheeromgeving en LMS-koppeling gaan inrichten. Daarnaast ontvangen jullie van ons instructiekaarten en instructievideo’s zodat iedereen zelfstandig uit de voeten kan met de Calamiteitentraining.

Support en onderhoud

Ook na installatie sta je er niet alleen voor. We bieden een supportlijn aan die je tijdens kantooruren (tussen 9:00 en 17:00) altijd kunt bellen als je tegen problemen aanloopt. Eén van onze medewerkers staat je dan te woord om te zorgen dat je probleem wordt verholpen. Bovendien ontvang je bij aanschaf van het pakket altijd de nieuwste updates van de software om ervoor te zorgen dat de app altijd up-to-date is.

Personalisatie

De huidige versie van de Calamiteitentraining is speciaal ontwikkeld voor de Sint Maartenskliniek. We begrijpen dat in andere ziekenhuizen de omgeving er anders uit ziet, personeel andere uniformen draagt en andere alarmnummers gebeld moeten worden. Bij aanschaf van de Calamiteitentraining kunnen we samen kijken naar het aanpassen van procedures, handelingen, telefoonnummers, ruimtenummers en meer. Op die manier kunnen we de virtuele omgeving personaliseren naar elk gewenst ziekenhuis. Personalisatie is beschikbaar op aanvraag.
Interesse om deze training aan te schaffen? Neem contact op!

Contactformulier

Contact Calamiteitentraining
Ik heb interesse in: