Vacature

.NET Developer Virtual Reality Serious Games

Genoeg van het bouwen aan ’13 in een dozijn’ web applicaties? Kom ons helpen om met onze unieke Virtual Reality Serious Games de wereld te veroveren!

Bij The Simulation Crew zijn wij iedere dag bezig met het bedenken en maken van de gaafste educatieve VR-toepassingen. We ontwerpen virtual reality games waarmee gebruikers kunnen oefenen om bepaalde (soft-)skills onder de knie te krijgen: van laaggeletterdheid herkennen bij gesprekspartners, tot brandjes blussen en patiënten evacueren. Hierbij passen we AI technieken toe om verbale én non-verbale communicatie met virtual humans mogelijk te maken. Met ons team van designers, developers en artists bouwen we door aan deze unieke technologie en aan nieuwe toepassingen, vaak in co-creatie met experts uit de gezondheidszorg, universiteiten, het hoger beroepsonderwijs, gemeenten en bedrijven.

Op korte termijn zoeken wij een ervaren .NET developer. We zoeken iemand voor minimaal 16 uur in de week, maar zijn flexibel in werktijden en werklocatie.

Wat je gaat doen

Als .NET developer bouw je aan het platform om onze VR Apps te gebruiken. Dit platform bestaat uit web applicaties voor Learning Analytics en user management, ons CI/CD systeem en interfaces met klantsystemen. Je denkt mee met het ontwerp, neemt de lead in architectuur, en bouwt en onderhoud de applicaties en databases. Je zorgt dat onze systemen beschikbaar, betrouwbaar en veilig zijn.

Dit is het profiel dat wij voor ogen hebben

Je bent een .NET ontwikkelaar met een aantal jaren ervaring in zowel front-end als back-end development. Je volgt ontwikkelingen in je vakgebied en je houdt ervan het initiatief te nemen om zaken te verbeteren waar mogelijk. Je bent een hands-on ontwikkelaar, maar je kunt ook de lijnen uitzetten op het vlak van systeemarchitectuur. Je denkt mee met collega’s en voelt je thuis in een team met zowel techneuten als niet-techneuten. Je beschikt over goede communicatie skills en inlevingsvermogen. Je bent taalvaardig, zowel in Nederlands als in Engels.

Verder breng je mee:

  • Minimaal een hbo-opleiding (Informatica / IT);
  • Ervaring met Microsoft .NET Core / MVC / C#;
  • Ervaring met MySQL of andere relational databases
  • Ervaring met Javascript / frameworks;

Mooi meegenomen:

  • Ervaring met Azure;
  • Ervaring met continous integration / delivery;
  • Ervaring met Agile Scrum.

Wat je mag verwachten

We bieden je een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je ontvangt een uitstekend salaris afgestemd op je ervaring. Bij ons werk je in een prettige werkomgeving met een open cultuur waar eigen initiatief, loyaliteit en passie zeer gewaardeerd wordt. Je komt te werken op een prachtige in het centrum van Nijmegen.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar onderstaand E-mail adres. Of neem voor meer informatie contact op met Edward Bosma.

info@simulationcrew.com

0242022276

Join The Simulation Crew!