Games Virtual Skillslab

Virtual Skillslab

Virtual Skillslab ontwikkelt games waarin je aan de slag gaat als bijvoorbeeld verkoopmedewerker of logistiek medewerker. Games waarin je échte beroepsvaardigheden leert, en je praktijkexamen kunt halen. Een veilige omgeving waarin je fouten mag maken en begeleid wordt door de ingebouwde virtuele coach. Een soort virtuele stage dus!

Praktische vaardigheden leer je door te doen, en door de juiste begeleiding. Virtual Skillslab combineert realistische simulatie met intelligente didactiek. In een vorm die aansluit bij de leefwereld van jongeren.

Virtual Skillslab wordt ingezet op ruim 200 scholen in MBO, VMBO en Praktijkonderwijs. Laat uw leerlingen ervaring opdoen als verkoopmedewerker of als logistiek medewerker. Probeer het vandaag zelf nog uit, helemaal gratis en zonder verplichtingen!

Probeer gratis

Kassatrainer

In de virtuele winkel gaan leerlingen klanten helpen aan de kassa. In uiteenlopende situaties oefent de leerling het werken met systemen, het uitvoeren van procedures, het volgen van veiligheidsvoorschriften én natuurlijk het klantcontact. Op een geïntegreerde manier, net als in het echt!

kassatrainer InTablet
kassatrainer_valsgeld

Hospitality Game

Hoe werkt gastvrijheid? Merk eerst de klanten op. Zorg dat ze zich gezien voelen. Begroet de klanten. Begin een praatje. Loop even met ze mee. Stel de juiste vragen. Luister goed, en vat samen wat je hoort. Neem netjes afscheid. Simpel? Niet altijd. Gastvrijheid vraagt oefening. En oefenen is precies wat je in de Hospitality Game kunt doen!

Hospitality Game 5
Virtual Skillslab

Warehouse Game

Leerlingen gaan zelf aan de slag in een interactief 3D distributiecentrum. Ze kunnen rondlopen en rondrijden. Er zijn diverse interne transportmiddelen, een werkend Warehouse Management Systeem (WMS) en een groot aantal realistische producten. Eerst kiest de leerling in het WMS de taak. Vervolgens selecteert de speler het juiste transportmiddel. Dan gaat de leerling op weg om ontvangen goederen te registreren, pallets naar de bulklocatie te brengen, picklocaties aan te vullen, orders te verzamelen of vrachtwagens in te laden. Op een geïntegreerde manier oefent de leerling het uitvoeren van procedures, het omgaan met systemen, efficiënt werken en het reageren op onverwachte situaties. Net als in de praktijk.

Warehouse game Goederen verzenden
Warehouse game goederen verzamelen
Geïnteresseerd? Lees meer!