Vacature:

Projectmanager Serious Games met Simulatie en VR

Bij The Simulation Crew geloven we in Learning by Doing. We ontwerpen -veelal samen met de opdrachtgever- leeromgevingen waarin gebruikers op interactieve wijze gedrag en werkwijzen kunnen oefenen. Oefening baart kunst.

De leeromgevingen bestaan uit 3D representaties van de werkelijke omgeving van de gebruiker. Dat gaat best ver: niet alleen zie je hierin de beroepsomgeving zoals een behandelkamer of een perron waarin je kunt bewegen, er zijn ook avatars waarmee je d.m.v. spraak kunt communiceren.

We zijn in 2019 een weg ingeslagen om communicatietrainingen te ontwikkelen in Virtual Reality. Hierbij passen we A.I. technieken toe om spraak (tekst en intonatie), kijkrichting, houding en beweging mee te laten spelen in de communicatie. Hiervoor werken we ook samen met Behavioral Science Institute van de Radboud Universiteit.

De huidige projecten bevinden zich steeds meer op het terrein van de Gezondheidszorg en Hoger & Middelbaar Beroepsonderwijs.

De functie

We hebben behoefte aan een projectmanager. Zij/hij heeft het volgende profiel:

  • Universitair of HBO opgeleid (relevante opleiding bijv: onderwijskunde, kunstmatige intelligentie, psychologie, communicatiewetenschappen, industrieel ontwerp)
  • Kennis en affiniteit met educatieve computertoepassingen, gaming toepassingen, VR / AR.
  • Ervaring in het managen van projecten tussen opdrachtgever, collega’s, externen
  • Goed gevoel voor verhoudingen. Open mind. Geïnteresseerd.
  • Werkervaring: 3-10 jaar
  • Taalvaardig, zowel in Nederlands als in Engels.
  • Praktische ontwikkelaar; beleeft plezier in het mede bedenken en uitwerken van serious games.
  • Enthousiaste persoonlijkheid. In staat om dingen voor elkaar te krijgen en niet benauwd om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Interesse?

Past dit bij jou? Reageer dan snel. Wij bieden een uitdagend werkgebied met de nieuwste technologieën, een goed salaris en een inspirerende werkomgeving (in Nijmegen) met interessante opdrachtgevers en collega’s. (32 – 40 uur per week)

Informatie / Reactie: neem contact op met Eric Jutten (eric.jutten@simulationcrew.com)

Join The Simulation Crew!