Vacature

Software Developer Serious Games (VR / Unity / C#)

Ben jij gedreven en analytisch sterk? En wil je werken aan unieke en innovatieve serious games? Dan ben jij misschien onze nieuwe Software Developer Serious Games!

De organisatie

Wij geloven in de kracht van ‘leren door te doen’. Onze games helpen mensen hun kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen op te hogen.

The Simulation Crew ontwikkelt serious games voor bedrijven en het onderwijs (voor The Virtual Skillslab). Onze apps bestaan uit interactieve 3D / VR omgevingen waarin gebruikers op een aantrekkelijke manier vaardigheden opdoen. De multi-platform applicaties worden geïmplementeerd op basis van ons eigen ontwikkelde software framework. Dit framework is uniek in de markt. Het maakt gebruik van de modernste technologieën en wordt continu uitgebreid en verbeterd door ons development team.

Afgelopen jaren zijn meer dan 200.000 medewerkers van internationale organisaties in acht landen getraind met onze software. Daarnaast worden onze applicaties gebruikt op de meeste MBO en VMBO scholen in Nederland. Met ons nieuwe ‘Virtual Persona’ platform betreden we de wereld van VR voor het trainen van communicatieve vaardigheden. Op dit moment werken we aan toepassingen van dit concept voor diverse opdrachtgevers.

Dit succes gaan we verder uitbreiden, met nieuwe producten die we ook naar andere markten en naar het buitenland zullen brengen. We zoeken een gedreven en ervaren software developer die ons helpt deze ambitie waar te maken.

Software Developer Serious Games

Als software developer ontwikkel je nieuwe ‘immersive’ leer-ervaringen voor onze gebruikers. Je werkt in een team van designers, developers en 3D artists. Je bent intensief betrokken bij de creatie van nieuwe concepten en neemt de leiding in de technische uitwerking. Je volgt relevante ontwikkelingen en onderzoekt technologieën waarmee je de roadmap stuurt. Met het projectteam implementeer je applicaties in Unity3D/C# voor verschillende platformen zoals waaronder VR en Mobile.

Wie we zoeken

We zoeken een slimme Software Developer Serious Games die zich thuis voelt in een creatief team. Je vindt het een uitdaging om samen met ons unieke producten te maken die kwaliteit en toegevoegde waarde hebben. Door je ervaring in game development kun je vanuit de mogelijkheden en beperkingen van technologieën meedenken over succesvolle nieuwe productconcepten. Met je analytisch vermogen kun je deze concepten vertalen naar technisch ontwerp en architectuur. Je volgt de ontwikkelingen op je vakgebied op de voet en hebt affiniteit met simulaties en serious games.

Vereiste kwalificaties:

  • Een relevante HBO/WO opleiding.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een ontwikkel omgeving.
  • Uitgebreide kennis en ervaring met Unity3D, C# & Visual Studio.
  • Pré: Ervaring met multi-platform ontwikkeling en optimalisatie voor Mobile.
  • Pré: Ervaring met Virtual Reality.
  • Begrip van Agile methodieken.
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels.

Wat je mag verwachten

We bieden je een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Je ontvangt een uitstekend salaris afgestemd op je ervaring. Bij ons werk je in een prettige werkomgeving met een open cultuur waar eigen initiatief, loyaliteit en passie zeer gewaardeerd wordt. Je komt te werken op een prachtige plek aan de Waalkade in Nijmegen.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar onderstaand E-mail adres. Of neem voor meer informatie contact op met Edward Bosma.

info@simulationcrew.com

0242022276

Join The Simulation Crew!