Medior / Senior .NET developer

Unieke functie in dynamisch VR software-bedrijf

Bij The Simulation Crew ontwikkelen we serious games voor VR, mobile & PC waarmee gebruikers kunnen oefenen om gedrag en werkwijzen te leren. Hier zijn we ervaren en onderscheidend in. We dompelen je onder in een virtuele wereld met virtual humans waarmee je kunt praten. We maken deze wereld interactief zodat je dezelfde vrijheid ervaart als in de echte wereld, én we bouwen intelligente begeleiding en feedback in, zodat je leert van deze ervaring.

In het afgelopen jaar zijn we een weg ingeslagen om communicatietrainingen te ontwikkelen in VR. Hierbij passen we AI technieken toe om verbale én non-verbale communicatie met virtual humans mogelijk te maken (zie https://thesimulationcrew.com/iva). Met ons team van designers, developers en artists bouwen we door aan deze unieke technologie en aan nieuwe toepassingen, vaak in co-creatie met experts uit de gezondheidszorg, het hoger beroepsonderwijs, gemeenten en bedrijven. Ook werken we nauw samen met kennisinstituten, zoals het Behavioral Science Institute (prof dr T. Bosse) van de Radboud Universiteit.

Behalve onze (VR) apps hebben we een professionele ontwikkelstraat, en (web) applicaties voor app distributie, beheer en learning analytics. Dit platform is deels in-house ontwikkeld maar maakt ook slim gebruik van bestaande tools, en is van cruciaal belang voor het succes van onze leertoepassingen. We zoeken een .NET developer die ons helpt dit platform verder uit te bouwen en te professionaliseren.

Dit is het profiel dat wij voor ogen hebben

Je bent een .NET ontwikkelaar met een aantal jaren ervaring in zowel front-end als back-end development. Je bent een autodidact, je volgt ontwikkelingen in je vakgebied en je houdt ervan het initiatief te nemen om zaken te verbeteren waar mogelijk. Je bent een hands-on ontwikkelaar, maar je kunt ook de lijnen uitzetten op het vlak van systeemarchitectuur. Je denkt mee met collega’s en voelt je thuis in een team met zowel techneuten als niet-techneuten. Je beschikt over goede communicatie skills en inlevingsvermogen. Je bent taalvaardig, zowel in Nederlands als in Engels.

Expertise en ervaring:

  • Microsoft .NET Core / MVC / C#
  • MySQL of andere relational databases
  • Javascript / frameworks
  • Continuous integration / delivery
  • Ervaring met Unity, mobile apps en VR is een pré.

Wat je mag verwachten

We bieden je een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. Je ontvangt een uitstekend salaris. Bij ons werk je in een prettige werkomgeving met een open cultuur, waar eigen initiatief, loyaliteit en passie zeer gewaardeerd wordt. Je komt te werken op een prachtige plek aan de Waalkade in Nijmegen met, al zeggen we het zelf, erg leuke collega’s.

Reageren

Wil jij je skills en brains inzetten in een creatieve omgeving met unieke technologie? Herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan snel via Linkedin of door een mail met motivatie en CV of te sturen aan eric.jutten@simulationcrew.com

More information?

Feel free to contact us

info@simulationcrew.com

+31 (0)24 20 222 76