Testers gezocht The Simulation Crew

Wat leuk dat je interesse hebt om tester te worden bij The Simulation Crew. Op deze pagina vind je meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Tester worden, wat houdt dat in?

Tester worden bij The Simulation Crew betekent dat je programma’s in Virtual Reality (VR) mag gaan testen. Het Virtual Reality programma is een game waarin je iets leert.

Elke maand nodigen we testers uit bij ons op kantoor.  Je krijgt dan eerst een korte introductie en vervolgens mag je het VR programma gaan spelen.

Nadat je de training een paar keer hebt gedaan, zijn we benieuwd naar hoe je deze hebt ervaren. Je vult dan een vragenlijst in. Ook houden we een interview waarin we praten over jouw bevindingen. Wat vond je bijvoorbeeld goed aan het VR programma en wat kan beter?

Op basis van jouw input wordt de training verder ontwikkeld. Op die manier lever je een waardevolle bijdrage aan onze trainingen.

Waar en wanneer vindt dit plaats?

We streven ernaar om elke maand een testdag te organiseren. De precieze data geven we zo snel mogelijk door.

Een testdag vindt plaats op ons kantoor in Nijmegen aan de Oude Haven 102. Eén testsessie zal ongeveer 1 tot 2 uur duren. Vaak houden we meerdere sessies per dag. In dat geval kan je je inschrijven voor een tijdslot.

Wat krijg je ervoor terug?

Direct na de testdag ontvang je €20,- onkostenvergoeding. Daarnaast verloten we 4 x per jaar een mooie prijs onder de testers die mee hebben gewerkt, zoals bijvoorbeeld een VR bril.

Wat zijn de eisen?

Eigenlijk kan iedereen tester worden bij The Simulation Crew. We zoeken mensen van alle leeftijden (vanaf 16 jaar), met en zonder ervaring in VR. Wel hebben we wat informatie nodig over wie je bent. Zo kunnen we de juiste mensen kiezen voor elk VR programma.

Aanmelden?

Hebben wij jou enthousiast gemaakt en wil je je aanmelden als tester? Klik dan op onderstaande button:

Of klik hier.

Zodra we jouw aanmelding hebben verwerkt, krijg je een bevestiging per email of WhatsApp. Op dat moment krijg je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze eerstvolgende testdag(en). Bij testdagen die nieuw worden ingepland, ontvang je van ons een mailtje om je ook voor die testdagen op te geven.

Belangrijk om te weten is dat er geen verplichtingen aan verbonden zitten. Je hoeft niet elke testdag beschikbaar te zijn.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar quintie.stoel@simulationcrew.com